Manažerské poradenství může pomoci každému začínajícímu podnikatelovi nebo leaderovi pracovního týmu. Poradenství se zaměřuje na zvýšení výkonnosti, strategii a marketing, projektové financování, interní audit, lidské zdroje a změnové a projektové řízení.
Určení kritických bodů HACCP ve výrobě potravin je zákonná povinnost, kterou ukládá článek 5 Nařízení EPR 852/2004 o hygieně potravin. Ke správnému dodržení této povinnosti Vám pomůžou služby MUDr. Vladimíry Kohoutové z města Plzeň. Po úvodní analýze současné situace ve Vaší společnosti Vám pomůžu…
Analýzou nebezpečí a kritickými kontrolními body při výrobě potravin (HACCP) či prostě systémem kritických bodů se zabýváme již řadu let. V oboru máme mnoholeté zkušenosti. Naše služby jsou využitelné v celém potravinářském průmyslu.
HACCP je soubor preventivních opatření, která zaručují…