Potravinářský průmysl, analýza nebezpečí, kritické kontrolní body, HACCP
Zabýváme se analýzou nebezpečí a kritickými kontrolními body v potravinářské výrobě, HACCP. Zavádíme systém kritických bodů, provádíme audit a opatření zajišťující nezávadnost potravin.Analýzou nebezpečí a kritickými kontrolními body při výrobě potravin (HACCP) či prostě systémem kritických bodů se zabýváme již řadu let. V oboru máme mnoholeté zkušenosti. Naše služby jsou využitelné v celém potravinářském průmyslu. HACCP je soubor preventivních opatření, která zaručují zdravotní nezávadnost potravin a pokrmů během jejich výroby, zpracování, skladování, manipulace s nimi, přepravy a prodeje konečnému spotřebiteli. Hlavní výhody HACCP spočívají v zachování kvality a zdravotní bezpečnosti potravinářských výrobků, zjištění rizikových míst v provozu a zajištění jeho bezproblémového chodu, umožňují snadnější získávání státních zakázek, snížení výrobních ztrát a optimalizaci nákladů (snížení nákladů na neshodné výrobky, suroviny, energie a další), a v neposlední řadě přináší také přehledný a jasně definovaném kontrolní systém. Zkvalitněte Vaši nabídku a služby. Nechte si od nás zavést systém kritických bodů.