IDS ZEMAŘI s.r.o.

Rychlá a spolehlivá přeprava zásilek po celé České republice

VÍCE ZDE

Zahrady Minařík

Odborná tvorba a péče o zahrady podle vašich přání a možností

VÍCE ZDE
Ověřeno EDB

Napište nám

[email protected]

Zavolejte nám

+420 724 266 033

Napište nám

Náměstí Míru 10 Plzeň 30100

Zavádění systému HACCP pro hygienu a nezávadnost potravin, školení pracovníků a audity

Zavádění systému kritických bodů HACCP, interní audity, certifikace a školení pracovníků pro HACCP ve výrobě potravin zajišťuje MUDr. Vladimíra Kohoutová z Plzně.
HACCP kritické body - zavádění systému, audity a školení, MUDr. Vladimíra Kohoutová

Určení kritických bodů HACCP ve výrobě potravin je zákonná povinnost, kterou ukládá článek 5 Nařízení EPR 852/2004 o hygieně potravin. Ke správnému dodržení této povinnosti Vám pomůžou služby MUDr. Vladimíry Kohoutové z města Plzeň. Po úvodní analýze současné situace ve Vaší společnosti Vám pomůžu se zavedením systému kritických bodů, tedy preventivních opatření k zajištění nezávadnosti potravin a pokrmů, případně provedu interní audit systému, který je již zavedený, a zastoupím Vás i při auditu zákaznickém. Dále zajišťuji certifikaci systému HACCP, přípravu na certifikační audit, vypracování sanitačního a provozního řádu či školení zaměstnanců v oblasti systému kritických bodů a uplatňování správných hygienických a výrobních postupů.


AKTUÁLNÍ MICROSITE


Kontakty

Adresa

Náměstí Míru 10
Plzeň 30100
[email protected]
+420 724 266 033

Kontaktujte nás:

Kde nás najdete

Náměstí Míru 10
Plzeň 30100

Plánovaní trasy

Náměstí Míru 10 Plzeň 30100