Zavádění systému HACCP pro hygienu a nezávadnost potravin, školení pracovníků a audity
Zavádění systému kritických bodů HACCP, interní audity, certifikace a školení pracovníků pro HACCP ve výrobě potravin zajišťuje MUDr. Vladimíra Kohoutová z Plzně.Určení kritických bodů HACCP ve výrobě potravin je zákonná povinnost, kterou ukládá článek 5 Nařízení EPR 852/2004 o hygieně potravin. Ke správnému dodržení této povinnosti Vám pomůžou služby MUDr. Vladimíry Kohoutové z města Plzeň. Po úvodní analýze současné situace ve Vaší společnosti Vám pomůžu se zavedením systému kritických bodů, tedy preventivních opatření k zajištění nezávadnosti potravin a pokrmů, případně provedu interní audit systému, který je již zavedený, a zastoupím Vás i při auditu zákaznickém. Dále zajišťuji certifikaci systému HACCP, přípravu na certifikační audit, vypracování sanitačního a provozního řádu či školení zaměstnanců v oblasti systému kritických bodů a uplatňování správných hygienických a výrobních postupů.