Přírodní švestková povidla-výroba povidel bez konzervantů, přidaného cukru
Rodinná firma Jiří Netopil Pravčice vyrábí přírodní švestková povidla z vyzrálých švestek. Výroba povidel probíhá bez konzervantů a přidaného cukru. Hospodaří na pozemcích v regionu Kroměříž, Přerov.Pro výrobu chutných domácích koláčů, buchet a dalších produktů se často používají švestková povidla - čistě přírodní produkt bez konzervantů a přidaného cukru vyrábí rodinná firma Jiří Netopil Pravčice, která hospodaří v oblasti Kroměříž, Přerov. Výroba povidel probíhá pouze z vyzrálých švestek s vysokým obsahem cukru, tepelným zpracováním švestky neztrácí svoji výraznou chuť a přirozené vlastnosti. Náš produkt díky své kvalitě získal značku Regionální potravina a v D-Testu 2016 se stal vítězem své kategorie. Objednat si můžete povidla v balení 250g, 400g a 750g i dárkové balení. Pro objednávku využijte formulář na webu. Odešleme zboží poštou, případně po telefonické domluvě je možné osobní převzetí.