Dny otevřených dveří na Slezské univerzitě - fakulty v Opavě a Karviné



Slezská univerzita v Opavě je veřejná vysoká škola, která je členem European University Association. Nabízíme Vám pravidelně dny otevřených dveří fakulty v Opavě a Karviné.

Nevíte kam na vysokou školu a chcete studovat to, co vás baví? Přijďte se seznámit se Slezskou univerzitou v Opavě. Univerzita pořádá pravidelně dny otevřených dveří, které se konají v lednu a únoru. Pro bližší informace o termínech navštivte stránky Slezské univerzity v Opavě.

Ať už chcete studovat cokoli, naše Slezská univerzita je tady pro vaše studium. Nabídneme vám celou řadu studijních oborů. Je to vysoká škola s příznivým trendem rozvoje a chce dosáhnout kvalitního ocenění i v kontextu univerzit Evropské unie.

Na našich fakultách možnost studia v těchto oborech:
archeologie, astronomie, audiovizuální tvorba, cestovní ruch, ekonomika, fyzika, gastronomie, historie, hospodářská politika, informatika, jazyky, knihovnictví, kulturní dramaturgie, management, matematika, marketing, multimediální techniky, ošetřovatelství, podnikání, sociální politika, státní správa, tvůrčí fotografie, účetnictví, učitelství a další.

Poskytneme vám:

- veškeré informace o studiu
- možné studium v zahraničí – Univerzita má uzavřenu smlouvu o spolupráci s řadou zahraničních univerzit nejen na evropském kontinentě
- prohlídku prostor naší univerzity, odborných učeben, vědeckých laboratoří a počítačových center
- setkáte se zajímavými lidmi z univerzity - vyučujícími i studenty.

Vzdělání je důležité a my vám ho zajistíme.



Zadavatelem microsite je firma 

Slezská univerzita v Opavě



Exomové sekvenování – služba na úrovni výzkumu prováděna proškoleným personálem.
Laboratorní plasty pro malé i velké laboratoře.

Obec Vřesovice, okres Prostějov, hanácká pahorkatina.

Obec Vřesovice, okres Prostějov, hanácká pahorkatina




Kontaktujte nás prostřednictvím formuláře
captcha

Související microsite
Bakalářské studium na VOŠP Kroměříž-prezenční denní, kombinované dálkové

Vyšší odborná škola potravinářská a Střední průmyslová škola mlékárenská Kroměříž VOŠP a SPŠM Kroměříž

Bakalářské studium na VOŠP Kroměříž-prezenční denní, kombinované dálkové

Absolventům středních škol nabízí VOŠP Kroměříž bakalářské studium pro zvýšení kvalifikace v potravinářství. Zvolit si můžete studium denní prezenční i kombinované dálkové.


Motivační a prospěchová stipendia na SŠHS a VOŠ v Opavě – obory Pekař, Řezník-uzenář, Výrobce potravin

Střední škola hotelnictví a služeb a Vyšší odborná škola, Opava, příspěvková organizace Střední hotelovka Opava

Motivační a prospěchová stipendia na SŠHS a VOŠ v Opavě – obory Pekař, Řezník-uzenář, Výrobce potravin

Střední škola hotelnictví a služeb a Vyšší odborná škola Opava podporuje své nadané studenty formou motivačních a prospěchových stipendií. Studujte tam, kde si svých studentů váží.


Studijní obor Vodohospodář – staň se budoucím pracovníkem veřejné správy nebo hydrolog

Střední škola zemědělská a Vyšší odborná škola Chrudim Nabídka zemědělských oborů

Studijní obor Vodohospodář – staň se budoucím pracovníkem veřejné správy nebo hydrolog

Máte kladný vztah k přírodě? Zajímá vás ekologie a láká vás představa budoucího povolání v přírodě? Tak to je studijní obor Vodohospodář ta správná volba.


Janáčkova akademie múzických umění v Brně, bakalářský a magisterský studijní program

Janáčkova akademie múzických umění v Brně JAMU

Janáčkova akademie múzických umění v Brně, bakalářský a magisterský studijní program

Janáčkova akademie múzických umění má za sebou, více jak sedmdesátiletou historii, která zformovala již několik generací vynikajících umělců.


Vyšší odborné studium v potravinářství-v oboru analýza potravin, zpracování mléka

Vyšší odborná škola potravinářská a Střední průmyslová škola mlékárenská Kroměříž VOŠP a SPŠM Kroměříž

Vyšší odborné studium v potravinářství-v oboru analýza potravin, zpracování mléka

Specializaci v oboru potravinářství můžete získat na Vyšší odborné škole potravinářské, VOŠP Kroměříž, která nabízí vyšší odborné studium v oboru analýza, technologie potravin a zpracování mléka.