Prodej jehněčího, skopového masa, biomaso-vlastní chov, ekojatka





Biomaso nejvyšší kvality můžete odebírat z Ekofarmy Lípa u Zlína. Jde o prodej jehněčího, skopového masa z vlastního chovu. Provozujeme ekojatka.

Prodej jehněčího a skopového masa z vlastního chovu nabízí Ekofarma Lípa - Radek Langer.

Pokud máte zájem odebírat jehněčí a skopové maso v biokvalitě s certifikátem BIO - nabízíme smluvní odběry pro hotely, restaurace, provozy veřejného stravování. Maso z naší farmy je velmi vhodné i pro děti.

Splňujeme přísné podmínky chovu ovcí i skotu a provozujeme ekojatka - díky tomu můžeme prodávat biomaso nejvyšší kvality přímo z farmy.



Zadavatelem microsite je firma Ekofarma Lípa Radek Langer


Jsme autorizovaným dealerem vozů Škoda a Fiat. Prodáváme nové i ojeté vozy. Nabízíme předváděcí jízdy a připravujeme akční nabídky vozů za skvělé ceny. Působíme v okolí Zlína, Holešova a Bystřice pod Hostýnem.

Související microsite
Maso na gril na letní grilovací párty či oslavy -  grilované krůty, kuřata nebo bezkonkurenční grilované sele
Maso na gril na letní grilovací párty či oslavy - grilované krůty, kuřata nebo bezkonkurenční grilované sele

U někoho právě začíná grilovací sezóna u někoho už jede v plném proudu. Výborné maso na gril na pořádkou grilovačku nebo oslavu Vám v prvotřídní kvalitě zajistí Řeznictví a uzenářství Lukáš Gebauer.


Uzená vařená masa, uzené výrobky - vepřová krkovice a kýta bez kosti, plec a bůček
Uzená vařená masa, uzené výrobky - vepřová krkovice a kýta bez kosti, plec a bůček

Poctivé uzené speciality seženete u řeznictví a uzenářství Lukáš Gebauer v Oticích u Opavy, nakupujte vařené vepřové krkovice a kýty bez kosti, uzená masa i plec a bůček.


Pečené i grilované maso - šunka od kosti,  kuřecí, kolena, chutné a šťavnaté speciality
Pečené i grilované maso - šunka od kosti, kuřecí, kolena, chutné a šťavnaté speciality

Chutné a šťavnaté speciality z masa vyrábí Řeznictví a uzenářství Jana Černockého ve Vsetíně, které má pro vás připravené různé pečené a grilované maso, ať už jde o šunku od kosti, kuřecí či kolena.


Domácí ručně vázané špekáčky a grilované klobásy a párečky podle domácí receptury
Domácí ručně vázané špekáčky a grilované klobásy a párečky podle domácí receptury

Řeznictví a uzenářství Jana Černockého v Jablůnce pro Vás nastartovalo grilovací a opékací sezónu a každý den pro Vás připravuje kvalitní a čerstvé ručně vázané špekáčky, klobásy a párečky na gril.


Pečené sele, teplý raut – dokonalá a poctivá hostina, čas na grilované pochoutky
Pečené sele, teplý raut – dokonalá a poctivá hostina, čas na grilované pochoutky

Pečené sele a grilovací speciality Vám zajistíme a v nejvyšší kvalitě připravíme na Vaši narozeninovou oslavu, svatbu, firemní večírek nebo jinou akci. Jan Černocký, Řeznictví a uzenářství Jablůnka.