Prodej zvěřiny, zvěře, zvěřina Znojmo, Třebíč, Vysočina, Brno, Olomouc, Pardubice, Praha







Prodej zvěřiny, zvěře, zvěřina Znojmo, Třebíč, Vysočina, Brno, Olomouc, Pardubice, Praha.

Firma vznikla roku 1993 a sídlí v obci Kravsko. V roce 2000 byla vybudována bourárna a od této doby se vykupovaná spárkatá zvěř bourá a prodává pouze na díly. Firma má zaveden systém HCCP, který je pravidelně kontrolován Státní veterinární správou.

Prodej zvěřiny:
Vykoupená zvěř se rozbourá na jednotlivé díly a to v úpravě s kostí i bez kosti. Opracovaná a odblaněná zvěřina je vakuově balena hluboce zmražena, pak jde na prodej. V době lovecké sezony lze po dohodě připravit i zvěřinu chlazenou. Velikost jednotlivých dílů se přizpůsobuje požadavkům zákazníka.

Pro více informací nás neváhejte kontaktovat.



Zadavatelem microsite je firma MORAVIALOV s.r.o.


David Čihák - autoservis

Související microsite
Maso na gril na letní grilovací párty či oslavy -  grilované krůty, kuřata nebo bezkonkurenční grilované sele
Maso na gril na letní grilovací párty či oslavy - grilované krůty, kuřata nebo bezkonkurenční grilované sele

U někoho právě začíná grilovací sezóna u někoho už jede v plném proudu. Výborné maso na gril na pořádkou grilovačku nebo oslavu Vám v prvotřídní kvalitě zajistí Řeznictví a uzenářství Lukáš Gebauer.


Uzená vařená masa, uzené výrobky - vepřová krkovice a kýta bez kosti, plec a bůček
Uzená vařená masa, uzené výrobky - vepřová krkovice a kýta bez kosti, plec a bůček

Poctivé uzené speciality seženete u řeznictví a uzenářství Lukáš Gebauer v Oticích u Opavy, nakupujte vařené vepřové krkovice a kýty bez kosti, uzená masa i plec a bůček.


Pečené i grilované maso - šunka od kosti,  kuřecí, kolena, chutné a šťavnaté speciality
Pečené i grilované maso - šunka od kosti, kuřecí, kolena, chutné a šťavnaté speciality

Chutné a šťavnaté speciality z masa vyrábí Řeznictví a uzenářství Jana Černockého ve Vsetíně, které má pro vás připravené různé pečené a grilované maso, ať už jde o šunku od kosti, kuřecí či kolena.


Domácí ručně vázané špekáčky a grilované klobásy a párečky podle domácí receptury
Domácí ručně vázané špekáčky a grilované klobásy a párečky podle domácí receptury

Řeznictví a uzenářství Jana Černockého v Jablůnce pro Vás nastartovalo grilovací a opékací sezónu a každý den pro Vás připravuje kvalitní a čerstvé ručně vázané špekáčky, klobásy a párečky na gril.


Pečené sele, teplý raut – dokonalá a poctivá hostina, čas na grilované pochoutky
Pečené sele, teplý raut – dokonalá a poctivá hostina, čas na grilované pochoutky

Pečené sele a grilovací speciality Vám zajistíme a v nejvyšší kvalitě připravíme na Vaši narozeninovou oslavu, svatbu, firemní večírek nebo jinou akci. Jan Černocký, Řeznictví a uzenářství Jablůnka.