Výroba vína nejšetrnější metodou v rodinném vinařství – prodej vína s co nejmenším množstvím síry
Rodinné vinařství Matyášovi vyrábí vína těmi nejšetrnějšími metodami v tradičním vinařském regionu Moravy. Prodáváme vína s co nejmenším množstvím síry, která navíc můžete ochutnat v Penzionu Siesta.
Vína s co nejmenším obsahem síry vyráběná co nejšetrnější metodou– to je cíl rodinného vinařství Matyášových z Valtic. Naše vinařství se hlásí k tradičnímu vinařskému regionu Moravy, ovšem rádi sledujeme i nové trendy v oboru, jako je kryomacerace, kvevri nebo metoda Sur lie.
Naše vína můžete ochutnat a také zakoupit v rámci degustace v penzionu Siesta. Pochutnat si můžete na vínech z odrůd Muškát moravský, Ryzlink vlašský, Chardonay, Hibernal, Pálava, Frankovka, Chorvat nebo Zweigelt.
Microsite byla topována dne: 17.02.2023
ID microsite: 184305, počet zhlédnutí: 5