Prodej spodního prádla a módních doplňků pro ženy, muže i děti

Markéta Liprtová

Prodej spodního prádla a módních doplňků pro ženy, muže i děti

Spodní prádlo je neodmyslitelnou součástí každého šatníku. Nejen že ovlivňuje, jak se cítíme, ale také jak vypadáme. Proto je důležité vybírat spodní prádlo, které nám padne, sluší a zároveň je pohodlné a kvalitní. A právě to vám nabízí firma Markéta Liprtová - Oh la-la Spodní prádlo, která již od roku 2009 provozuje internetový obchod a kamennou prodejnu v Rakovníku. Specializuje se na prodej spodního prádla, plavek, korzetů, nočního prádla a módních doplňků pro ženy, muže i děti.

Stařené hovězí maso Eshop - Maso vyzrálé metodou suché zrání (dry age)



Stařené hovězí maso metodou suché zrání z eshopu společnosti Amaso CZ ocení labužníci, milovníci steaků, dobrého masa i klobásek.

Stařené hovězí maso může vzniknout metodou suché zrání (dry Age) nebo mokré zrání tj. ve vakuu. Díky této úpravě se získá maso, z něhož si můžete připravit vynikající, šťavnaté steaky, které se na pánvi ani na grilu nesmrští. Lahodnou chuť stařeného masa ocení každý opravdový labužník!

Suché zrání (dry age)
Tato metoda dokáže zbavit hovězí maso tuhosti, kterou má bezprostředně po porážce. Díky zrání maso postupně křehne. Výsledek ovlivňuje mnoho faktorů - pečlivý výběr zvířete, správná porážka i opracování masa. Dále pak optimální poměr teploty, vlhkosti a proudění vzduchu. Staření masa zkrátka vyžaduje zkušenosti, které společnost Amaso CZ nepopiratelně má.

Partie hovězího na kosti se připravují suchým zráním. Staří se celé čtvrtě, hřbety a vysoká žebra s kostí. Maso visí nebo leží na roštech a není nijak zabaleno a zraje suchou cestou 50 dnů a déle. Tuk na povrchu maso chrání proti osychání a funguje jako přirozený obal. Ostatní části se nechávají zrát ve vakuu neboli mokrým zráním.

Pokud jste dostali na stařené hovězí maso chuť, můžete si ho zakoupit v prodejně v centru Prahy nebo jednoduše objednat na eshopu společnosti Amaso CZ!



Zadavatelem microsite je firma 

Amaso CZ, s.r.o.







Kontaktujte nás
captcha

Související microsite
Vychutnejte si chuť uzeného masa, které je vyrobené bez náhražek, pouze z kvalitního masa

Poctivé uzenářství s.r.o.

Vychutnejte si chuť uzeného masa, které je vyrobené bez náhražek, pouze z kvalitního masa

Výrobu poctivého uzeného masa, boku a dalších uzenářských výrobků z kvalitního masa bez náhražek a uzené na bukovém dřevě zajistí firma Poctivé uzenářství s.r.o. v Prosiměřicích u Znojma.


Vakuově zabalená, opracovaná a hluboce zamrazená zvěřina pro restaurace, hotely

MORAVIALOV s.r.o. Prodej, výkup zvěřiny

Vakuově zabalená, opracovaná a hluboce zamrazená zvěřina pro restaurace, hotely

Prvotřídní opracovanou, odblaněnou a hluboce zmrazenou zvěřinu, pocházející z českých honiteb, dodává do restaurací a hotelů firma MORAVIALOV.


Biltong, sušené hovězí maso podle tradiční africké receptury

Zulu Biltong

Biltong, sušené hovězí maso podle tradiční africké receptury

Objevte Zulu Biltong, sušené hovězí maso, marinované v tradiční africké směsi koření a sušeného s péčí. Ochutnejte autentickou africkou delikatesu, která přináší symfonii chutí přímo k vašim dveřím.


Dodávka opracované a rozbourané zvěřiny pro restaurace – jelen, daněk, srnec, divočák a další

MORAVIALOV s.r.o. Prodej, výkup zvěřiny

Dodávka opracované a rozbourané zvěřiny pro restaurace – jelen, daněk, srnec, divočák a další

Kýtu, plec, svíčkovou nebo kostky na guláš z jelena, daňka, srnce, divočáka nebo muflona do vaší restaurace dodá firma Moravialov.


Maso na gril na letní párty či oslavy -  grilované krůty, kuřata nebo bezkonkurenční sele

ŘEZNICTVÍ LUKÁŠ GEBAUER s.r.o.

Maso na gril na letní párty či oslavy - grilované krůty, kuřata nebo bezkonkurenční sele

U někoho právě začíná grilovací sezóna u někoho už jede v plném proudu. Výborné maso na gril na pořádnou grilovačku či oslavu Vám v prvotřídní kvalitě vyrábí Řeznictví a uzenářství Lukáš Gebauer.