Zadavatelem microsite je firma Amaso CZ, s.r.o.



Stařené hovězí maso Eshop - Maso vyzrálé metodou suché zrání (dry age)

Stařené hovězí maso metodou suché zrání z eshopu společnosti Amaso CZ ocení labužníci, milovníci steaků, dobrého masa i klobásek.



Stařené hovězí maso může vzniknout metodou suché zrání (dry Age) nebo mokré zrání tj. ve vakuu. Díky této úpravě se získá maso, z něhož si můžete připravit vynikající, šťavnaté steaky, které se na pánvi ani na grilu nesmrští. Lahodnou chuť stařeného masa ocení každý opravdový labužník!

Suché zrání (dry age)
Tato metoda dokáže zbavit hovězí maso tuhosti, kterou má bezprostředně po porážce. Díky zrání maso postupně křehne. Výsledek ovlivňuje mnoho faktorů - pečlivý výběr zvířete, správná porážka i opracování masa. Dále pak optimální poměr teploty, vlhkosti a proudění vzduchu. Staření masa zkrátka vyžaduje zkušenosti, které společnost Amaso CZ nepopiratelně má.

Partie hovězího na kosti se připravují suchým zráním. Staří se celé čtvrtě, hřbety a vysoká žebra s kostí. Maso visí nebo leží na roštech a není nijak zabaleno a zraje suchou cestou 50 dnů a déle. Tuk na povrchu maso chrání proti osychání a funguje jako přirozený obal. Ostatní části se nechávají zrát ve vakuu neboli mokrým zráním.

Pokud jste dostali na stařené hovězí maso chuť, můžete si ho zakoupit v prodejně v centru Prahy nebo jednoduše objednat na eshopu společnosti Amaso CZ!

DALŠÍ MICROSITE FIRMY


Přeštík a Čestr - vepřové a hovězí maso prvotřídní kvality

Přeštík a Čestr - vepřové a hovězí maso prvotřídní kvality

Záleží Vám na kvalitě pokrmů, které podáváte ve své restauraci či doma rodině? Pokud ano, doporučuje Vám Přeštík a Čestr - vepřové a hovězí maso prvotřídní kvality!


Velkoobchod hovězího a vepřového masa, uzenin, e-shop

Velkoobchod hovězího a vepřového masa, uzenin, e-shop

Zásobování restaurací, velkoobchod hovězího, telecího a vepřového masa, masných výrobků, uzenin, salámů, párků zajišťuje řeznictví s e-shopem Amaso CZ, s.r.o., Praha 1.