Pečené sele, teplý raut – dokonalá a poctivá hostina, čas na grilované pochoutky

Pečené sele a grilovací speciality Vám zajistíme a v nejvyšší kvalitě připravíme na Vaši narozeninovou oslavu, svatbu, firemní večírek nebo jinou akci.
Jan Černocký, Řeznictví a uzenářství Jablůnka.



Máte rádi letní grilovačky a sezení venku třeba pod pergolou nebo jen pod širým nebem s přáteli a rodinou?
Máte rádi dobré jídlo, které se do této atmosféry perfektně hodí?
Na naší prodejně v Jablůnce si vyberete z poctivého sortimentu masa a uzenin.

Přijďte si pro teplé předvařené nebo pečené sele, které si odvezete v termoboxu na Vaší akci či narozeninovou oslavu.
Sele dodáváme pečené, dokonale šťavnaté a připravené ke konzumaci na přesný čas, který si budete přát.

Sele připravujeme pomalu aby chuť i prožitek z jídla byl perfektní. Pečení trvá zhruba 10 hodin a poté Vám zapůjčíme termobox, díky němuž zůstane maso stále teplé ještě další 3 hodiny.

Další varianta je pouze předvařené sele, které si můžete na zahradě sami opékat na grilu a potírat marinádou dle Vaší chuti.

Hostinu můžete obohatit pečenou kýtou, kterou Vám v Řeznictví a uzenářství Jana Černockého také připravíme.

DALŠÍ MICROSITE FIRMY


Domácí ručně vázané špekáčky a grilované klobásy a párečky podle domácí ...

Domácí ručně vázané špekáčky a grilované klobásy a párečky podle domácí ...

Řeznictví a uzenářství Jana Černockého v Jablůnce pro Vás nastartovalo grilovací a opékací sezónu a každý den pro Vás připravuje kvalitní a čerstvé ručně vázané špekáčky, klobásy a párečky na gril.


Řeznictví a uzenářství Jan Černocký nově i v Jablůnce - vždy čerstvé ...

Řeznictví a uzenářství Jan Černocký nově i v Jablůnce - vždy čerstvé ...

Navštivte novou pobočku řeznictví a uzenářství Jana Černockého v jablůnce a vyberte si kvalitní domácí uzeniny bez náhražek, lahodné masné tradiční speciality a čerstvé maso z českého chovu.