Holdomaty - nízkoteplotní trouby pro udržení optimální teploty pokrmů
Specializované přístroje pro udržení optimální teploty pokrmů, holtomaty - nízkoteplotní trouby pro jídelny a stravovací zařízení, naleznete v nabídce společnosti GASTROART CZ, spol. s r.o. z Prahy.
Provozujete restauraci, jídelnu nebo jiné stravovací zařízení a potřebujete uvařené pokrmy udržovat v ideální teplotě, aby byly připraveny k okamžitému servírování? Pak Vás jistě zaujme nabídka speciálního zařízení holtomatu – nízkoteplotní trouby v mnoha velikostech a provedeních, kterou naleznete u společnosti GASTROART CZ, spol. s r.o. z Prahy.
Veškeré nabízené varianty holtomatů garantují šetrný provoz, vnitřní povrchovou úpravu se snadnou údržbou a intuitivní ovládání.
Kompletní nabídku těchto pomocníků, kteří Vám v kuchyni ušetří mnoho času, naleznete u společnosti GASTROART CZ, spol. s r.o.
Microsite byla topována dne: 01.10.2018
ID microsite: 120317, počet zhlédnutí: 55