Moderní vaření a příprava pokrmů s konvektomaty NORDline
Moderní vaření s konvektomaty NORDline
Konvektomaty NORDline Ostrava
PreviousNextKonvektomaty NORDline, to je moderní vaření a příprava. Společnost NOSRETI velkoobchod s.r.o. se sídlem v Ostravě a s působností po celé ČR Vám poskytne kvalitní a spolehlivé konvektomaty.
V současné době se konvektomaty stávají nepostradatelnými pomocníky v gastronomických provozech při přípravě jídel.
Největší výhodou vaření v konvektomatech je nepochybně možnost přípravy zcela odlišných druhů jídel najednou, bez prolnutí aroma a chutí (např. grilované kuře a sladké pečivo).
Neméně důležitou vlastností těchto zařízení je nízká spotřeba elektrické energie, vody i času. Zároveň díky multifunkčnosti jste schopni konvektomatem nahradit množství jiných kuchyňských zařízení.
Konvektomaty NORDline pracují v těchto základních režimech:
1. Parní příprava 30 – 130 °C
Metoda parní přípravy zvyšuje kvalitu všech pokrmů, které jsou jinak připravovány ve vroucí vodě. Při tradičním vaření ve vodě ztrácí pokrm váhu, čerstvou barvu, velké množství minerálních látek a vitamínů. Naopak při použití parního režimu konvektomatu jsou všechny výživové hodnoty, váha a barva pokrmu zachovány.
Výhodou je také logistika: žádné hrnce, více místa, volné hořáky na sporáku, žádné vylévání a při tom vyšší kvalita produktu: jídlo chutná a vypadá lépe.
2. Horkovzdušná příprava 30 – 300 °C
Horkovzdušný provoz poskytuje větší všestrannost ve srovnání s tradičními zařízeními. Díky funkci Autoclima můžete bez problémů péct v teplotním rozsahu 30 až 300 °C. Zároveň s funkcí Autoclima si nastavíte optimální stupeň vlhkosti.
Horký vzduch je zejména určen k pečení všech druhů masa včetně ryb. V tomto režimu lze také grilovat a gratinovat. Při smažení v konvektomatu je potřeba použít speciální tuk a k tomu určené gastronádoby.
3. Kombinovaná příprava 30 – 300 °C
Perfektně připravených pokrmů můžete dosáhnout kombinací horkovzdušné a parní přípravy. Výsledkem jsou: kratší čas přípravy, energetické úspory, záruka aroma a chuti, méně tuků, soli, nižší ztráta hmotnosti.
Nahrazuje zejména pečení v troubě, kdy k dosažení křupavé kůrky a rovnoměrného propečení je potřeba maso ručně podlévat, přelévat atd.
Funkce Autoclima
Díky tomuto systému můžete perfektně připravit celá jídla – teplota a vlhkost se automaticky reguluje v závislosti na pokrmu. Jak při horkovzdušné přípravě, tak při kombinované docílíte pokaždé optimální výsledky a vyšší kvalitu spojenou s úsporami. Fukce Autoclima je zvláště vhodná pro regeneraci pokrmů, které prošly procesem šokování nebo byly skladovány při teplotě +3 °C.
Konvektomaty NORDline jsou dodávány ve dvou verzích. Verzi M s manuálním ovládáním a verzi S s digitálním ovládáním.
Manuální verze „M“ s mechanickým ovládáním je vhodná pro kuchaře upřednostňující tradiční technologie, přičemž dokáží využít všechny výhody tohoto moderního zařízení.
Digitální programovatelná verze „S“ nabízí to nejlepší z technologie: automatická kontrola vlhkosti v peci (Autoclima), bohatá nabídka automatických receptů, 99 programů uložených uživatelem, možnost doobjednání vícebodové teplotní sondy, automatický mycí systém a mnoho dalších užitečných funkcí.
Kompletní nabídku konvektomatů NORDline naleznete na www.abcelektrodum.cz nebo na prodejně v Ostravě na Tovární ulici.
Microsite byla smazána dne: 10.11.2016
ID microsite: 48982, počet zhlédnutí: 54
Zadavatelem microsite je firma