Crohnova choroba - riziko rakoviny tlustého střeva

riziko rakoviny tlustého střevarakoviny tlustého střeva, Crohnova nemocCrohnova choroba

Vyskytuje se ve Vaší rodině riziko rakoviny tlustého střeva či Crohnovy choroby? Pak neváhejte a navštivte svého ošetřujícího lékaře, který Vám udělá vyšetření, které riziko potvrdí či vyvrátí.

Zánět postihuje střevní stěnu v celé šířce a mohou se vytvářet stenózy střeva, dutiny vyplněné hnisem (abscesy) a píštěle. Hlavními příznaky Crohnovy choroby jsou bolesti v podbřišku, průjmy, hubnutí, únavy, zvýšená teplota. Nemoc však může mít i vedlejší projevy jako jsou vyrážky na kůži, záněty kloubů a očí aj.

Více informací naleznete na naši www stránkách!

Zadavatelem microsite je firma

Laboratoř forenzní genetiky, spol. s r.o.

Microsite byla vložena dne: 06.11.2014
ID microsite: 37971, počet zhlédnutí:  158
SOUVISEJÍCÍ MICROSITE
Státní veterinární ústav provede odbornou diagnostiku Praha

Státní veterinární ústav provede odbornou diagnostiku Praha

Ústav poskytuje širokou specializaci nejen co se patologie týče. Státní veterinární ústav má k dispozici...

Syntéza oligonukleotidů – spojení umělé DNA a RND – realizace nadstandartních požadavků

Syntéza oligonukleotidů – spojení umělé DNA a RND – realizace nadstandartních požadavků

Na nejmodernějších robotických stanicích řízených softwarem ve společnosti BIOGEN Praha, s.r.o...

Parazitologie přispívá lepšímu léčení i chovu zvířat

Parazitologie přispívá lepšímu léčení i chovu zvířat

Výsledky zkoumání veterinární parazitologie umožňují ovlivňovat zdravotní stav či správný chov zvířat...

Patologické veterinární oddělením, stanovení příčin úhynu

Patologické veterinární oddělením, stanovení příčin úhynu

Uhynula či onemocněla-li Vám zvířata a potřebovali by jste kvůli ostatním zjistit příčinu, pak se neváhejte...

Analýza potravin, kontrola složení a jakosti potravin, nezávadnost

Analýza potravin, kontrola složení a jakosti potravin, nezávadnost

Potřebujete-li zajistit analýzu potravin zda jsou nezávadné, kontrolu složení a jakosti potravin...