
Chleba je potravinou, která nikdy nepřestane lidem chutnat. Ještě i za sto let se bude vyrábět chleba a jeho nejrůznější varianty. Doby, kdy se chleba jednotlivě vkládal do pece jsou ale pryč. Teď vám s jeho výrobou pomůžou výrobní linky společnosti J4.
Péct chleba ve velkém množství není kumšt, díky výrobním linkám J4 je to tak jednoduché. Zabýváme se výrobou a dodávkami výrobních linek na různé druhy chleba. Díky nám tak hravě zajistíte:
- Výroba volně sázeného chleba - výrobní linka J4 je vhodná pro všechny typy chlebů a těst - těsto se umíchá v díži, dále putuje po dopravnících do násypného koše děličky a následně do tvarovací linky. Linka na výrobu volně sázeného chleba je vhodná i pro tmavá žitná těsta, u kterého může být použito při výrobě tzv. tří i vícestupňové vedení kvasů.
- Výroba toastového chleba - výrobní linka umožňuje moučné hospodářství, přípravu těsta, dělení, předkynutí s kuželovým vykulovačem, nadělení klonku na čtyři části, olejováním, automatické kynutí a mnoho dalších fází výroby toastového chleba. Součástí výrobní linky je pásová tunelová pec s lamelovým pásem. Pec je doplněná o spodní cirkulaci vzduchu v pečné komoře, což zajišťuje zvýšení přestupu tepla konvekcí, rovnoměrné zbarvení výrobku, apod.
- Výroba formového chleba
Veškeré typy výrobních linek dodává společnost J4 na klíč. Zajišťujeme tedy komplexní služby, které jsou s dodáním a instalací výrobních linek spjaty.