Dodávky masa pro restaurace a hotely

Dodávky masa pro restaurace a hotelyDodávky masa pro restaurace a hotely

Dodávky masa pro restaurace a hotely.

Společnosti STEINEX a.s. se sídlem v Brně působí na trhu jako dodavatel nejlepších a nejkvalitnějších potravinářských výrobků.

Nabízíme také možnost dodávek masa do různých restaurací a hotelů.

Sortiment nabízeného masa:
-salámy, šunky
-drobné masné výrobky
-grilovací program
-uzená masa
-speciality a řada PREMIUM a DELICATESSE
-nářezové speciality
-balené uzeniny.

Kvalitu našich masných výrobků potvrzuje množství certifikátů a ocenění:
-certifikát pro systém kritických bodů (HACCP) ve výrobě výsekového masa a masných výrobků
-certifikát normy ISO 9001:2000, navrhování, výroba a dodávání masných výrobků a výsekového masa
-certifikát normy ISO 14001:2004, identifikace environmentálních aspektů, činností, které mají dopad na životní prostředí, jejich řízení, monitorování a neustálé zlepšování.

Více informací a kompletní nabídku zboží společnosti naleznete na webových stránkách.

Zadavatelem microsite je firma

STEINEX a.s.

Microsite byla vložena dne: 03.03.2014
ID microsite: 30739, počet zhlédnutí:  62
SOUVISEJÍCÍ MICROSITE
Tradiční škvarková pomazánka se skvělou chutí - řeznictví, výroba, prodej

Tradiční škvarková pomazánka se skvělou chutí - řeznictví, výroba, prodej

Hledáte tradiční škvarkovou pomazánku, která vyniká svojí chutí a kvalitou? Naše firma Řeznictví JANUS, s.r.o...

Grilovaná uzená kýta s kostí a kůží - poctivé pečené a šťavnaté speciality

Grilovaná uzená kýta s kostí a kůží - poctivé pečené a šťavnaté speciality

Chcete si pochutnat na výborné grilované uzené kýtě? Jste na správném místě! Naše poctivé pečené speciality...

Vepřové maso - porážka a výkup jatečních prasat, rozvoz a opracování vepřových půlek

Vepřové maso - porážka a výkup jatečních prasat, rozvoz a opracování vepřových půlek

Kvalitní vepřové maso z jatečních prasat Vám nabídne naše firma JATKA-KURKA, která se specializuje na porážku...

Špekáčky, pečené kýty, výběrové škvařené sádlo, škvarky - tradiční technologické postupy

Špekáčky, pečené kýty, výběrové škvařené sádlo, škvarky - tradiční technologické postupy

Léto se blíží a vy jste dostali chuť na tradiční českou tábornickou pochoutku - špekáček? Chcete mít jistotu...

Porážka jatečních prasat a následné opracování vepřových půlek

Porážka jatečních prasat a následné opracování vepřových půlek

Ve svém sídle provádí firma JATKA - KURKA s.r.o. svoji hlavní činnost, což je porážka jatečních prasat a...