Prodej zvěřiny, zvěře, zvěřina Znojmo, Třebíč, Vysočina, Brno, Olomouc, Pardubice, Praha

Prodej zvěřiny, zvěře, zvěřina Znojmo, Třebíč, Vysočina, Brno, Olomouc, Pardubice, PrahaProdej zvěřiny, zvěře, zvěřina Znojmo, Třebíč, Vysočina, Brno, Olomouc, Pardubice, Praha

Prodej zvěřiny, zvěře, zvěřina Znojmo, Třebíč, Vysočina, Brno, Olomouc, Pardubice, Praha.

Firma vznikla roku 1993 a sídlí v obci Kravsko. V roce 2000 byla vybudována bourárna a od této doby se vykupovaná spárkatá zvěř bourá a prodává pouze na díly. Firma má zaveden systém HCCP, který je pravidelně kontrolován Státní veterinární správou.

Prodej zvěřiny:
Vykoupená zvěř se rozbourá na jednotlivé díly a to v úpravě s kostí i bez kosti. Opracovaná a odblaněná zvěřina je vakuově balena hluboce zmražena, pak jde na prodej. V době lovecké sezony lze po dohodě připravit i zvěřinu chlazenou. Velikost jednotlivých dílů se přizpůsobuje požadavkům zákazníka.

Pro více informací nás neváhejte kontaktovat.

Zadavatelem microsite je firma

MORAVIALOV s.r.o.

Microsite byla vložena dne: 02.07.2013
ID microsite: 27326, počet zhlédnutí:  1045
SOUVISEJÍCÍ MICROSITE
Tradiční škvarková pomazánka se skvělou chutí - řeznictví, výroba, prodej

Tradiční škvarková pomazánka se skvělou chutí - řeznictví, výroba, prodej

Hledáte tradiční škvarkovou pomazánku, která vyniká svojí chutí a kvalitou? Naše firma Řeznictví JANUS, s.r.o...

Grilovaná uzená kýta s kostí a kůží - poctivé pečené a šťavnaté speciality

Grilovaná uzená kýta s kostí a kůží - poctivé pečené a šťavnaté speciality

Chcete si pochutnat na výborné grilované uzené kýtě? Jste na správném místě! Naše poctivé pečené speciality...

Vepřové maso - porážka a výkup jatečních prasat, rozvoz a opracování vepřových půlek

Vepřové maso - porážka a výkup jatečních prasat, rozvoz a opracování vepřových půlek

Kvalitní vepřové maso z jatečních prasat Vám nabídne naše firma JATKA-KURKA, která se specializuje na porážku...

Špekáčky, pečené kýty, výběrové škvařené sádlo, škvarky - tradiční technologické postupy

Špekáčky, pečené kýty, výběrové škvařené sádlo, škvarky - tradiční technologické postupy

Léto se blíží a vy jste dostali chuť na tradiční českou tábornickou pochoutku - špekáček? Chcete mít jistotu...

Porážka jatečních prasat a následné opracování vepřových půlek

Porážka jatečních prasat a následné opracování vepřových půlek

Ve svém sídle provádí firma JATKA - KURKA s.r.o. svoji hlavní činnost, což je porážka jatečních prasat a...